Over Corlog Benelux B.V.

CorLog Benelux B.V. is een flexibele onderneming, gevestigd in Groningen. Al meer dan 20 jaar leveren wij verpakkingsmaterialen aan bedrijven. Ons aanbod is breed en divers.


Missie

CorLog biedt maatwerk om uw productieproces te optimaliseren en staat voor helder, eerlijk en integer handelen naar alle partners. Wij promoten het gebruik van duurzame en hernieuwbare verpakkingsmaterialen.


Visie

CorLog Benelux B.V. biedt oplossingen! Wij zijn een klein bedrijf met een groot bereik in klantspecifieke oplossingen voor verpakkingsmaterialen, displays en zelfklevende middelen.


Werkwijze

Afhankelijk van uw vraag gaan wij bij CorLog op zoek naar de producten die het meest geschikt zijn voor uw toepassing. Hebben wij die eenmaal gevonden, dan bepalen wij samen met u welke vorm en uitvoering voor uw productieproces het meest effectief en economisch aantrekkelijk zal zijn. Daarbij richten wij ons op materialen als: golfkarton, massief karton, kartonnen displays en zelfklevende middelen als lijm en tape. Wij leveren in elk gewenst volume, op het moment dat u dat wenst.


Wij zijn

Guido Seubers

Guido Seubers heeft meer dan 16 jaar ervaring opgedaan in de automotive en motorbranche en heeft daarna meer dan 5 jaar gewerkt als accountmanager in de branche van industriële en medische tapes en lijmen.

Henk Bos

In Memoriam 2022